Header E

Nederland moet op grote schaal anders, slimmer en vooral duurzaam met energie omgaan. Niet alleen omdat het de enige verantwoorde keuze is voor ons en onze kinderen, maar ook omdat het direct en in de toekomst klinkende munt oplevert. Met een uitgekiende combinatie van op maat gesneden bouwkundige en installatietechnische maatregelen zorgt de E.Nu coöperatie voor een energiezuinig en comfortabel gebouw. Van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud; en indien mogelijk ook nog met financiering en energiebesparingsgarantie.

 

Voor serieuze offerteaanvragen hebben wij een handzame calculator (op zonne-energie) klaarliggen waarmee u zelf alvast aan de slag kunt om uw voordeel te berekenen. Op de volgende pagina's vindt u een keur aan hyperlinks naar verschillende instanties die u informatie kunnen geven over uw besparingspotentie. Een stortvloed aan informatie en mogelijkheden: reken maar!

 

 calculator
Rekenen voor woningeigenaren

calculator
Rekenen voor bedrijven, kantoren en scholen

calculator
Rekenen voor woningbouw corporaties 

 

Als u na al die berekeningen tot de conclusie komt dat een advies op maat voor u zinvol is, dan belt u gewoon even met e.nu, u stuurt een email of u vult ons contactformulier in. Wij brengen u dan in contact met een E.Nu coöperatie bij u in de buurt voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

Voor het berekenen van benodigde zonnepanelen kunt u hieronder gebruik maken van de Calculator voor Zonnepanelen.

 

Voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat:

Bel naar: 075 - 6703212
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vul ons contactformulier in: klik hier

 

Calculator voor Zonnepanelen

 

MAP-DEF

Banner-1

Banner-2

Banner-3

Contact-opnemenGreenloansE.nuZaanstreek leegInstalNova