Header E

Reken maar

 

Op de vakbeurs Energie2011 vertellen wij u graag op welke manier wij kunnen helpen bij het realiseren van energiebesparing in uw huis of gebouw. Bezoek ons op stand nummer 06.D054. In een kort gesprek leggen wij u uit hoe e.nu werkt en wat wij voor u kunnen betekenen. indien wenselijk maken wij een vervolgafspraak om samen met u te berekenen hoeveel u exact kunt besparen.

Voor serieuze offerteaanvragen hebben wij een handzame calculator (op zonne-energie) klaarliggen waarmee u zelf alvast aan de slag kunt om uw voordeel te berekenen. Op de volgende pagina's vindt u een keur aan hyperlinks naar verschillende instanties die u informatie kunnen geven over uw besparingspotentie. Een stortvloed aan informatie en mogelijkheden: reken maar!

 

Als u na al die berekeningen tot de conclusie komt dat een advies op maat voor u zinvol is, dan belt u gewoon even met e.nu, u stuurt een email of u vult ons contactformulier in. Wij brengen u dan in contact met een e.Nu coöperatie bij u in de buurt voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

MAP-DEF

Banner-1

Banner-2

Banner-3

Reken maar

Nederland moet op grote schaal anders, slimmer en vooral duurzaam met energie omgaan. Niet alleen omdat het de enige verantwoorde keuze is voor ons en onze kinderen, maar ook omdat...

Read more

Nederland aantrekkelijke groeimarkt voor…

Nederland wordt steeds aantrekkelijker als markt voor de uitrol van elektrische auto's. Dat blijkt volgens minister Verhagen (Economische Zaken Landbouw & Innovatie) bijvoorbeeld uit het feit dat Opel zijn nieuwe...

Read more
 

Contact-opnemenGreenloansE.nuZaanstreek leegInstalNova