Header E

Eigen huis en E.Nu

Huiseigenaren die energiebesparende maatregelen laten uitvoeren zijn winnaars. De energielasten gaan omlaag en het wooncomfort gaat omhoog. Bovendien zorgen die maatregelen voor een gezonder binnenklimaat in de woning door bijvoorbeeld een goede ventilatie. De totale kwaliteit van de woning verbetert, wat je terug ziet in een hogere waarde.

 

Natuurlijk kosten deze maatregelen geld. Maar dat verdient u direct terug door iedere maand minder energie te gebruiken. Bovendien betaalt de overheid in een aantal gevallen mee in de vorm van subsidies.  Misschien zelfs dat uw energieleveranciers de maandelijkse voorschotnota verlaagt met de verwachte besparing.

 

Integrale aanpak

Overweeg niet alleen een nieuwe ketel of dubbel glas. Het is belangrijk dat alle maatregelen elkaar versterken. U heeft misschien een andere CV-ketel nodig in combinatie met een dubbel glas. Of misschien kunt u beter eerst met isoleren beginnen. Kies daarom voor een integraal advies voor uw optimale winst.

Met E.Nu haalt u samenwerkende vakbedrijven in huis uit uw eigen regio. Zij bieden u een deskundig maatwerkadvies. Samen bepaalt u daarna de aanpak. E.Nu zorgt vervolgens voor een perfecte uitvoering. U heeft voor het hele traject één aanspreekpunt. Dat bespaart u tijd. U heeft zelf nergens omkijken naar. Alles wordt geregeld.

MAP-DEF

Banner-1

Banner-2

Banner-3

Contact-opnemenGreenloansE.nuZaanstreek leegInstalNova