Header E

Bedrijven en E.Nu.

Voor ondernemers die energiebesparende maatregelen uitvoeren, rinkelt de kassa. Het energieverbruik gaat omlaag; belangrijk met de te verwachten energieprijsontwikkeling. Door betere ventilatie ontstaat bovendien een gezonder binnenklimaat. Welzijn en productiviteit van medewerkers nemen aanzienlijk toe. En daar profiteert iedere werknemer afzonderlijk en het bedrijf in zijn geheel van! Hier nog iets van bv maatschappelijk ondernemen of een groen imago van het bedrijf.

 

Maar er is meer winst te halen. Een goed lichtplan in een kantoor draagt bij aan de vermindering van het ziekteverzuim. Juist gebruik van licht zorgt in een winkel voor extra omzet en goed imago. En wat te denken van lichtgebruik in relatie tot veiligheid?

 

Integrale aanpak

Kies niet voor een op zichzelf staande maatregel. U bent erbij gebaat als alle maatregelen elkaar versterken. De keuze van een lichtplan bijvoorbeeld, heeft consequenties voor uw binnenklimaat. De lichtwarmte kunt u misschien weer op een andere plaats in uw bedrijf benutten. Kies daarom voor een integraal advies voor uw optimale winst. Met E.Nu haalt u samenwerkende vakbedrijven in huis uit uw eigen regio. Ervaren duurzaamheidspecialisten met verstand van energiezaken. Op één adres zowel een maatwerkadvies als de uitvoering van energiebesparende maatregelen op het gebied van isolatie, verwarming, verlichting en ventilatie. Energiebesparing resulteert in een meer dan gezond rendement op geïnvesteerd vermogen. E.Nu rekent het u graag voor.

MAP-DEF

Banner-1

Banner-2

Banner-3

Contact-opnemenGreenloansE.nuZaanstreek leegInstalNova